Visita'ns en família!

La situació geogràfica de Torroella de Montgrí – l’Estartit, al centre de la Costa Brava i dins del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, i el clima fan d’aquest municipi un lloc privilegiat i ideal per gaudir de tots tipus d’activitats en família.
A Torroella de Montgrí i l’Estartit fa 10 anys que compten amb la certificació de Turisme Familiar. Van ser el segon municipi de les comarques gironines que el va aconseguir, i en aquests moments és un dels distintius referencials de la seva oferta de serveis. Es tracta d'un segell de qualitat creat per l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat, que reconeix els municipis o zones turístiques catalanes que tenen una oferta d’allotjament i restauració adaptades a les necessitats de les famílies, amb una gran varietat de propostes d’oci i entreteniment. Per obtenir la marca que els certifica com a destí especialitzat en vacances en família cal passar un procés d’auditoria i complir una sèrie de requisits estrictes, que no només afecten el municipi o zona turística, sinó també els seus establiments i serveis. Per aquest motiu, si us acosteu a Torroella de Montgrí i l'Estartit, trobareu un ampli ventall de serveis especialitzats per a grans i petits, on ofereixen un atapeït programa d’activitats infantils durant tota la temporada turística, que s'allarga ben bé des de Setmana Santa fins a finals de setembre, moment en què arriba l'esperada Fira de Corsaris i Pirates a les Illes Medes. Compten amb instal·lacions adequades pels més petits en zones públiques, allotjaments i restaurants certificats, club infantil i biblioteca a la platja, rutes a peu i en bicicleta per descobrir el territori, activitats nàutiques i de muntanya, platges aptes per al més petits i moltes més coses que anireu descobrint al llarg de la vostra estada. L'àmplia oferta orientada a famílies, es complementa amb la possibilitat de gaudir d’un entorn incomparable al centre de la Costa Brava i dins del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Així mateix, si us agrada la música, l'art, les tradicions i la cultura en el seu sentit més ampli, també podreu gaudir d'una de les ofertes de referència a la Costa Brava.

[separator type="thick"]

MÉS INFORMACIÓ 

“Un mar de possibilitats per les vostres properes vacances amb família” Descarregueu-vos el fulletó d’activitats i aneu preparant les vostres vacances per "Submergir-vos a casa nostra ben aviat" >>> AQUÍ www.visitestartit.cat