VISITES GUIADES D'ESTIU

Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró mantenen per aquest estiu, bona part del programa habitual gratuït de visites guiades i activitats de descoberta. Enguany amb guia local, places limitades i amb reserva prèvia obligatòria (visitesguiades@platjadaro.com)


Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ofereixen la descoberta del nucli antic de Castell d’Aro, Camí de Ronda de S’Agaró i Camí de Ronda de Platja d’Aro i Vil·la Romana de Pla de Palol. I també la visita escultòrica o naturalista al Parc del Estanys de Platja d’Aro.


Nucli Antic de Castell d’Aro

En funció de l’idioma : català i anglès (dimarts 7 i 21 de juliol , 18 d’agost i 1 de setembre ) ; castellà i francès (dimarts 14 i 28 de juliol i 11 25 d’agost)

Visita al Nucli Antic de Castell d’Aro, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional gràcies al seus carrers empedrats, al Castell de Benedormiens i l’església de Santa Maria.


Camí de Ronda de S’Agaró

Castellà i francès (dimecres 8 i 22 de juliol, 5 i 19 d’agost i 2 de setembre); català i anglès (dimecres 15 i 29 juliol i 12 i 26 d’agost)

Un espai també declarat Bé Cultural d’Interès Nacional gràcies a un itinerari que esdevé passeig envoltat per un model de ciutat-jardí mediterrània d’estil modernista.


Camí de Ronda de Platja d’Aro

Català i anglès (dijous 9 de juliol, 6 i 13 d’agost ) i castellà i francès (dijous 23 de juliol i 27 d’agost)

Un antic traçat per controlar el contraban de les poblacions costaneres amb un recorregut singular entre pins, caletes i túnels entre roques.


Vil·la Romana de Pla de Palol

Català i anglès (dijous 9 de juliol, 6 i 13 d’agost ) i castellà i francès (dijous 23 de juliol i 27 d’agost)

Un assentament que explotava el cereal, oli i vi i que aprofitava el port natural de Cala Rovira per exportar-lo.


Visita guiada escultòrica al Parc dels Estanys de Platja d’Aro

En castellà (dijous 30 de juliol i divendres 14 d’agost) i català (dijous 20 d ’agost i 3 de setembre)

Un espai de 150.000 m2 que recupera els antics aiguamolls de la zona, on hi fan estada fins a 250 espècies d’ocells cada any i que també alhora ha esdevingut espai expositiu a cel obert d’escultures a cel obert.


Visita naturalista al Parc dels Estanys de Platja d’Aro

En castellà (dijous 30 de juliol i divendres 14 d’agost) i català (dijous 20 d ’agost i 3 de setembre)

De la mà del Grup Natura Sterna, una visita a un espai de 150.000 m2 que recupera els antics aiguamolls de la zona, on hi fan estada fins a 250 espècies d’ocells cada any i que també alhora ha esdevingut espai expositiu a cel obert d’escultures a cel obert.



Les circumstàncies actuals han fet posposar les habituals vistes familiars i teatralitzades, però en el programa d’activitats d’estiu es pot gaudir d’exposicions d’art, sessions d’autocinema, cantades d’havaneres de petit format, sardanes per escoltar, del Festival Nits de Jazz amb cinc concerts al Palau d’Esports i Congressos, de tres curses de la Vall d’Aro Run Series, activitats infantils al Passeig Marítim o sessions de ioga en espais naturals amb encant del municipi.