Viu el Nadal Ganxó!

A Sant Feliu de Guíxols us oferim una àmplia oferta d’activitats per gaudir en família d’aquestes Festes de Nadal. Des de les activitats més tradicionals a les més actives i originals.

Us convidem a participar en dues súper activitats preparades especialment per a l’ocasió:

parc-ganxó-2-4 GANXÓ PARC - PARC INFANTIL DE NADAL

Parc de Nadal Ganxo Parc de Sant Feliu de Guíxols destinat a nens i nenes d'1 a 14 anys, amb diverses activitats: ludoteca, inflables, tallers de manualitats, taller de maquillatge, esports, malabars, wii, circuit de zorball... al Pavelló Municipal d'Esports " La Corxera. Espai específic per bebés amb activitats a mida. Dies 27, 28, 29, 30 i 31* de desembre de 2015 i 2 i 3 de gener de 2015. Horaris: de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h Al Pavelló Municipal d’Esports La Corxera Preu nen/a: 3 € (1 sessió matí o tarda) o abonament de 10 sessions a 15 €. Edat: d’1 a 14 anys. *únicament horari de matí. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols parc-ganxo-3-5

ACTIVITATS

  • Ludoteca
  • Inflables
  • Tallers de Manualitats
  • Tallers de Maquillatge
  • Zona d’esports
  • Llits elàstics
  • Zona WII
  • Circuit de BMX

Nou espai multi activitat amb les següents propostes: Dies 27 i 28 de desembre: Escalèxtric Dies 29, 30 i 31 de desembre: Inflable porter Dies 2 i 3 de gener: Rocòdrom També es realitzaran un seguit de dinamitzacions puntuals: Dia 29: A les 18 h, visita de la mascota del Ganxó Parc Dia 2: A les 18 h, actuació infantil parc-ganxó-2-(1)

 ilusionista-xevi

CURS DE MÀGIA a càrrec de l’il·lusionista Xevi

Dies 28, 29, 30 i 31 de desembre de 2015 a la Biblioteca municipal. Horaris: de 10 a 12 h Preu nen/a: 20 € tot el curs. Edat: de 8 a 12 anys. *no es necessari haver assistit al primer curs. Inscripcions prèvies a la Biblioteca (972 32 40 57) o al c/e: biblioteca@guixols.cat. Places limitades. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols


  A més a més, i per començar a escalfar motors us proposem:

Divendres 18 de desembre

A les 22 h Concert de Nadal amb les corals de Sant Feliu de Guíxols. A la parròquia del Monestir. Entrada gratuïta. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dissabte 19 de desembre

1517896_10202625590778468_214830346_o-crop-u16465 De 10.30 a 13.30 h Espectacle familiar: “Instruccions per passar un bon Nadal” A la placeta Sant Joan. 5 funcions/instruccions per practicar un bon Nadal: uns personatges molt especials ens venen a explicar, a través de contes, cançons i molt d’humor, totes aquelles coses que hem de tenir en compte per passar un Bon Nadal! Destinades al públic infantil i familiar. Dirigit per La Minúscula. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. A les 12 h Christmas Storytime: “the Elf’s inventions” A la Biblioteca Pública. Dirigit per Kids & Us per a públic familiar. Accés lliure. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. A les 12.15 h Cantada de nadales a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música, per la zona comercial centre. Organitzen: Escola de Música i Associació de Comerciants Sant Feliu de Guíxols. De 17 a 18 h Caga Tió. Vine a la rambla Vidal i caga el Tió amb nosaltres. Organitza: Associació de Comerciants Sant Feliu de Guíxols. A les 18 h Cantada de nadales a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música, per la zona comercial centre. Organitzen: Escola de Música i Associació de Comerciants Sant Feliu de Guíxols.

Diumenge 20 de desembre

A les 12 h Espectacle infantil: Christmas Day A la Sala Las Vegas. La Fada del Nadal acompanyada d’un munt de personatges màgics descobrirà la màgia del Nadal amb tu. T’apuntes?. Preu: 10 € (inclou pica-pica). Inscripcions al Centre Fada Iris a partir de l’1 de desembre. Organitza: Centre Fada Iris. De 12 a 13 h Escudellada gratuïta a la rambla A. Vidal. En Marc Regincós i restaurants col·laboradors faran una escudellada i els alumnes de la Coral de Cicle Inicial de l’Escola de Música faran una audició . Accés lliure. Organitza: Associació de Comerciants Sant Feliu de Guíxols. A les 13 h Inauguració del Pessebre de la Porta Ferrada, amb la participació de les corals de Sant Feliu de Guíxols, davant del Monestir. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dimarts 22 de desembre

A les 17.30 h Espectacle infantil: festa del Cagatió Al Centre Fada Iris. Preu: 6 € (inclou pica-pica). Organitza: Centre Fada Iris.

Dimecres 23 de desembre

TALLER DE FANALETS Horari de matí (11 a 13 h): dies 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4, 5 de gener Horari de tarda (16 a 18 h): dies 22, 23, 24, 28, 29 i 30 desembre i 4, 5 de gener Per a inscripcions i més informació: Museu de la Joguina (972 82 22 49) o botiga@museudelajoguina.cat Preu: 4 € per fanalet (material inclòs) D’11 a 13 h Taller infantil: Cagations de xocolata A l’espai Esquitx. Preu: 8 € (material inclòs). A partir de 3 anys. Organitza: Centre Esquitx.

Dijous 24 de desembre

D’11 a 13 h Conte i animació nadalenca: el Grinx. Visita del Pare Noel, a l’espai Esquitx. A partir de 3 anys. Preu: 6 €. Organitza: Centre Esquitx.

Divendres 25 de desembre

A les 18 h Tradicional Quina de Nadal A la Sala Las Vegas. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols.

Dissabte 26 de desembre

A les 12 h Audició de sardanes Al Passeig del Mar amb la Cobla Baix Empordà. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols. Al final de l’actuació es rifarà un tortell. A les 18 h Tradicional Quina de Nadal A la Sala Las Vegas. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols.

Diumenge 27 de desembre

El-gran-màgic-doz A les 12 h “El gran Màgic d’Oz” Al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. Preu: 8 €. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre-Auditori. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. També es farà els dies 2 i 3 de gener.

Dijous 31 de desembre

D’11 a 13 h Taller infantil de maquillatge i corones de fi d’any A l’espai Esquitx. Preu: 6 € (material inclòs). Organitza: Centre Esquitx. A les 18 h Sant Silvestre Ganxona (cursa popular). Organitza: Club Aquàtic Xaloc. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Divendres 1 de gener

A les 13 h Tots a l’aigua!. Primer bany de l’any. Organitza: Club Aquàtic Xaloc i CE Montclar. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. A les 18 h Tradicional Quina de Nadal A la Sala Las Vegas. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols.

Dissabte 2 de gener

A les 11 h Cloenda del 2n curs de màgia A càrrec de l’il·lusionista Xevi i els participants al curs, al Ganxo Parc. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. A partir de les 16 h Quina infantil de Nadal amb animació, a la Sala Las Vegas. Obert a tots els públics. Organitza: Espai La Milana. reisA les 19 h Arribada dels Patges Reials al Museu d’Història de la Joguina. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. De 19 a 20 h Recollida de cartes amb l’assistència del Patge Reial, al Museu d’Història de la Joguina. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. A les 21 h “El gran Màgic d’Oz” Al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. Preu: 8 €. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre-Auditori. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba.

Diumenge 3 de gener

A partir de les 11 h Quina infantil de Nadal amb animació, a la Sala Las Vegas. Obert a tots els públics. Organitza: Espai La Milana. A les 18 h “El gran Màgic d’Oz” Al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. Preu: 8 €. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre-Auditori. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. A les 19 h Arribada dels Patges Reials al Museu d’Història de la Joguina de la rambla Vidal, a la rambla Generalitat i a la plaça Salvador Espriu. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. De les 19 a les 20 h Recollida de cartes amb l’assistència del Patge Reial. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dilluns 4 de gener

D’11 a 13 h Taller de fanalets infantil: fanalets de mussols ganxons a l’espai Esquitx. Preu: 8 € (material inclòs). Organitza: Centre Esquitx. Jordi GallegoD’11 a 13 h Vine a jugar a la “Sala d’exploració” del Museu d’Història. Trobareu un espai de tallers i jocs dinamitzat per un educador. Podreu aprendre a fer el famós remei del “Curacops”, jugar a metges, descobrir com som per dins i fer experiments per conèixer les parts del cos. Edat recomanada: 4 a 12 anys (menors de 10 anys acompanyats d’un adult). Accés lliure. A les 17.30 h Visita del Patge Reial, al Centre Fada Iris. Vine a portar la teva carta als Reis Mags. Hi haurà sorpreses, pica-pica i la Fada del Nadal. Preu: 6 €. Organitza: Centre Fada Iris. A les 18.30 h Arribada per mar dels Carters Reials. Després de la desfilada pels carrers de la ciutat. Recorregut: sortida des del Club Nàutic, passeig dels Guíxols, rambla A. Vidal, placeta Sant Joan, c/ Hospital, plaça Monestir). mapping (1)mapping (2)mapping (3)mapping (4) Tot seguit, encesa de l’Estel de Nadal del Monestir, amb un espectacle audiovisual MAPPING. A continuació, recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials a la Porta Ferrada. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dimarts 5 de gener

De 12 a 13 h Animació infantil: visita del Patge Reial, a l’espai Esquitx. Obsequi per a tothom. Preu: 3 €. Organitza: Centre Esquitx. A les 19 h Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Recorregut: sortida de la zona esportiva Vilartagues, ctra. Girona, rambla A. Vidal, passeig del Mar, av. Juli Garreta i plaça Monestir. Tot seguit, acte de Benvinguda i lliurament de les Claus de la Ciutat a Ses Majestats, amb espectacle audiovisual. A continuació, recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials a la Porta Ferrada. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Dimecres 6 de gener

A les 18 h Tradicional Quina de Nadal a la Sala Las Vegas. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols

Jordi Gallego

Dijous 7 de gener

De 16 a 19 h Vine a jugar a la “Sala d’exploració” del Museu d’Història. Trobareu un espai de tallers i jocs dinamitzat per un educador. Podreu aprendre a fer el famós remei del “Curacops”, jugar a metges, descobrir com som per dins i fer experiments per conèixer les parts del cos. Edat recomanada: 4 a 12 anys (menors de 10 anys acompanyats d’un adult). Accés lliure.

Divendres 8 de gener

D’11 a 13 h Vine a jugar a la “Sala d’exploració” del Museu d’Història. Trobareu un espai de tallers i jocs dinamitzat per un educador. Podreu aprendre a fer el famós remei del “Curacops”, jugar a metges, descobrir com som per dins i fer experiments per conèixer les parts del cos. Edat recomanada: 4 a 12 anys (menors de 10 anys acompanyats d’un adult). Accés lliure. Jordi Gallego Per a més informació: www.visitguixols.com turisme@guixols.cat T. 972 820 646