XVIII Fira Medieval

Durant els dies 10 i 11 de novembre, en el marc de les festes de Sant Romà, Lloret celebra la Fira Medieval i retorna als temps medievals. Aquestes dies el centre històric s'omple de cabanes, artesans i mercaders amb una ambientació medieval plena d'espectacles de circ, màgia i música per gaudir amb tota la família!

  [separator type="thin"] Podreu trobar demostracions d'oficis artesans, trobadors, música, cabanes medievals, tallers, jocs i una ludoteca per als més menuts, entre moltes altres activitats. Tot seguit us en destaquem unes quantes:

DISSABTE 10 DE NOVEMBRE

11. 30 h / Gran Cercavila Inaugural  A càrrec de músics, titelles gegants, soldats, danses tribals i màgina que donaran la benvinguda als visitants. Plaça de Piferrer. 12 h / Joan i el drac  Teatre de titelles.  Zona infantil al Passeig Verdaguer. 18 h / La història de Jaume I  Teatre de titelles.  Zona infantil al Passeig Verdaguer. 18.30 h / Espectacle d'aeris  Passeig Verdaguer. 19 h / La Conquesta d'Amèrica Teatre de titelles.  Zona infantil al Passeig Verdaguer. 19.45 h / La bufona Ona i els contes d'antany Plaça de la Vila.

[separator type="thin"]

DIUMENGE 11 DE NOVEMBRE

11. 30 h / Gran Cercavila musical 12 h / Joan i el drac  Teatre de titelles.  Zona infantil al Passeig Verdaguer. 13 h / La bufona Ona  Contacontes.  Plaça de la Vila. 13.30 h / Lluita de soldats al campament militar  Passeig Verdaguer. 17.15 h / La història de Jaume I Teatre de titelles. Zona infantil al Passeig Verdaguer. 18 h /Lluita de soldats al campament militar  Passeig Verdaguer. 18.15 h / La Conquesta d'Amèrica Teatre de titelles.  Zona infantil al Passeig Verdaguer. 19.30 h / Ozi Kpwuedo Fakir.  Passeig Verdaguer. [separator type="thin"]

[separator type="thick"]