Sant Jordi amb música


Aquest any ens toca celebrar el Sant Jordi a casa, no és l'opció més desitjada però per fer-lo més amè i portable, us proposem que participeu en el concurs que hem preparat junt amb els amics de @u98menuts.

Pels qui no els coneixeu u98music són un equip de persones que acompanyen als artistes a desenvolupar els seus projectes musicals, les seves il·lusions, a gestionar la seva carrera musical de manera més noble, transparent i professional, creant un projecte personalitzat a mida de cada artista o projecte. I entre aquests músics n'hi ha molts que segur que coneixeu. Tot seguit us en fem cinc cèntims perquè els conegueu una mica més, perquè el regal del concurs serà un lot de discs i marxandatge de tots ells.

 


 

 

Rikus

 

El 2015 comença el projecte d’animació infantil RIKUS, amb l’espectacle A DALT DE LA MUNTANYA.

 

El 2016 s’estrena l’espectacle LES CAIXES DE COLORS, orientat a les llars d’infants. En Rikus incorpora a la Tina.

 

El 2017 s’estrena un nou espectacle: EN RIKUS S'EN VA A LA SELVA, un primer pas important a la professionalització de la companyia. Rikus passa a ser un grup d'animació familiar de 4 components.

 

A finals del 2019 arriba l’esperat disc d’en Rikus: CANÇONS AMB BARRETINA. Un recull de 13 cançons amb una sonoritat moderna i amb temàtica del calendari escolar (la castanyada, St.Jordi, Vella Quaresma...).

 


 

 

El Pot Petit

 

El Pot Petit és un pot molt màgic, ple de música, teatre, cançons i personatges divertits.
A dins El Pot Petit hi viuen en Pau, la Jana, la Melmelada Band, la Gina, la Juna i en Pol, acompanyats de tots els seus amics: el lleó vergonyós, el cuc poruc, els pirates, la girafa i l’elefant, la formiga rockera, el drac Rac…
El Pot Petit ofereix concerts on combina la música, els titelles i el teatre, i amb les seves cançons pròpies i originals enganxen als més petits però també agraden als més grans!
Fan concerts per a tota la família a auditoris, places, festes majors, festivals, fires, teatres,…! També van a les escoles sempre que sigui en horari lectiu.

 


 

 


 

La Belluga

 

Amb una història amb més de 10 anys, des de Sta. Perpètua de Mogoda, La Belluga ha portat la seva música enèrgica i plena de colors per un munt d’espais i localitats, passant per places menudes del territori català i visitant l’estranger. Ha participat en diferents festivals com el Musik'n'viu Kids de Granollers, al Randemar Music Festival del Port de la Selva o el Festival artístic internacional a Bogotà, Colòmbia.

 

La Belluga és un grup d’animació infantil que neix l’Abril de l’any 2007 amb la il·lusió de convertir els carrers i les places en espais d’alegria i felicitat, on els infants i els adults gaudeixin ballant i cantant a través de les seves danses i cançons. Actualment el grup ha crescut amb la incorporació de quatre membres. Tres d’ells a la secció de vents i un percussionista. Amb aquesta formació, la banda ha potenciat el seu directe on tots els membres de la família podran gaudir i donar-ho tot en el seu espectacle.

 


 

 

Superherois

 

Els SuperHerois són un grup d’animació musical per a tota la família, modern i actual, que en els últims 5 anys s’ha convertit en un referent a tot Catalunya. Aquest any els SuperHerois presenten un NOU ESPECTACLE amb temes propis i un nou disc dirigit per David Rosell, el qual ha gravat i produït artistes com Txarango i Catarres entre d’altres. ELS SUPERHEROIS SÓN ENERGIA, IL·LUSIÓ I DIVERSIÓ.

 


 

 

Els atrapasomnis

 

Els seus inicis es remunten a aquelles nits de cançons amb els escoltes al caliu d’un foc de camp i d’aquella passió per la música, per compartir experiències i passar-ho bé. D’aquestes tres passions, i passant per una llarga experiència fent concerts de tot tipus, neix la companyia d’espectacles infantils i familiars “Els Atrapasomnis”. En un inici, només integrada per en Jordi Masferrer i en Pau Boïgues, però la família ha anat creixent i actualment ja són més de sis components que toquen en els diferents formats. Tots ells son amics i músics de les contrades de la Cellera de Ter, i portem més de 15 anys treballant en el món de la música actuant en diferents formacions musicals de dia i de nit. També estant vinculats al món educatiu i del lleure: treballant en escoles com a mestres, en casals, colònies, fent tallers, donant classes, explicant contes…

 

Per què “Els Atrapasomnis”… ?

 

Perquè tot i la nostra llarga trajectòria musical, vam trobar que ens faltava alguna cosa més, que el nostre somni de compartir i fer arribar la música a tothom s’havia d’ampliar. I és per això, que les nostres vides es van obrir a un nou camí, i vam dirigir la mirada cap els més petits. Volíem ensenyar-los, a través de la música, a Atrapar Somnis, que són el motor de tota persona tingui l’edat que tingui.

 


 

Ara que ja coneixeu una mica més els grups us expliquem en què consisteix el lot de regals i com participar-hi:

 

 

  • RIKUS disc Cançons amb Barretina / Samarreta / Tassa
  • EL POT PETIT disc A l'Aventura / disc 10 anys
  • LA BELLUGA disc Paüra
  • ELS SUPERHEROIS disc La Gran Aventura
  • ELS ATRAPASOMNIS disc - llibre L'Hora dels Somnis / Bossa de cotó orgànic / Buff Options Catalunya Nepal

 

Com participar-hi:

 

  1. Només per a subscriptors de menutsGIRONA
  2. Fes una foto original de Sant Jordi a casa (amb els menuts, amb la rosa de paper, amb el drac, el llibre preferit, al pati, al balcó, etc. però que es noti que és Sant Jordi!)
  3. Puja la foto a Facebook, Instagram, IG stories… etiquetant a les persones que voleu desitjar-los un bon dia de Sant Jordi. Si no tens xarxes socials, ens pots fer arribar la foto a hola@menutsgriona.cat
  4. Anima-les a fer el mateix perquè tothom rebi un bon dia de #SantJordiambmusica #menutsgirona
  5. I sobretot menciona'ns si comparteixes la teva imatge a les xarxes perquè puguem escollir les 3 fotografies finalistes entre totes les que tinguem.
  6. Teniu temps de participar fins al diumenge 26 d'abril a les 12 h de la nit.
  7. De les 3 propostes finalistes més originals i divertides, la més votada serà la que guanyarà el lot musical.