Xalarí

Amb en Xalarí, la mascota de turisme familiar com a protagonista, Platja d'Aro ha creat una sèrie de vídeos amb la col·laboració de Soy la Fiesta, a banda de penjar dibuixos per pintar o el llibret de passatemps!


 

Les aventures d’en Superxalarí

 

Recurs en línia

 

Hola! Com esteu? Entre tots estem lluitant contra el coronavirus, que ens vol fer mal Però no li permetrem! Oi que no? Per aconseguir-ho en Xalarí ens proposa jugar a ser superherois! Primer necessitarem una capa... Llavors estarem a punt per rentar-nos les mans, per tapar-vos la boca amb l’interior del braç si esternudem, per no tocar-nos la boca, el nas o les orelles amb els dits... Per quedar-nos a casa i per no sortir al carrer, per saludar als amics i la família des d’una tauleta o un mòbil, per sortir al balcó, saludar als veïns i fer-los una abraçada imaginària I sobretot per xalar fent el ball d’en Xalarí! youtu.be/Moo4LcUyBL8 #quedatacasa #fempobledesdecasa #platjadarovisitsyou · #castelldarovisitsyou · #sagarovisitsyou

 

https://www.youtube.com/watch?v=Moo4LcUyBL8&feature=emb_title

 


 

Canta amb en Xalarí

 

Recurs en línia

 

Hola! Avui us presentem la cançó d’en Xalarí Esteu a punt per cantar, saltar i ballar? Som-hi! Tres, dos, un... i comencem! “Va néixer en aquest poble, l’han acollit molt bé el cuiden i l’estimen, com ningú més ho pot fer li agrada estar en família, jugar, cantar i ballar vine a Castell d’Aro tenim molt a celebrar Oh! Oh! Jo soc en Xalarí Oh! Oh! I sempre seré aquí Oh! Oh! Jo soc en Xalarí Oh! Oh! 365! Quan anem a S’Agaró, sempre fa calor Per això els seus cabells, s’assemblen molt al sol La seva llarga cua li agrada molt el mar Vine a Platja d’Aro que bé t’ho passaràs Oh! Oh! Jo soc en Xalarí Oh! Oh! I sempre seré aquí Oh! Oh! Jo soc en Xalarí Oh! Oh! 365!” youtu.be/qpNUe2zLVI8 Moltes gràcies @soylafiestaeventos per la vostra col·laboració!

 

https://www.youtube.com/watch?v=qpNUe2zLVI8&feature=emb_title

 


 

Aquests són els links: