Castanyes garrapinyades

Arriba la tardor i tornen les castanyes!

Avui l’Eva ens explica una manera molt curiosa i gustosa de menjar-les: Castanyes garrapinyades amb sucre, estan boníssimes!

Ingredients:

  • 150 g de castanyes pelades
  • 150 g de sucre blanc
  • Unes gotes d’aigua

Ho teniu tot? Doncs som-hi!

Preparació:

  • Pelem les castanyes fent un tall en horitzontal a totes les castanyes que cuinarem.

  • Les posem en un recipient de microones i les cuinarem una miqueta menys del que les cuinaríem si les preparéssim soles.

  • Les pelem i les trenquem en trossets perquè quedin petites. I les posem a la paella.

  • Posem la mateixa quantitat de castanyes que de sucre i a continuació unes gotetes d’aigua i ara molta paciència.

  • El sucre quedarà en una primera fase enganxós, en la segona fase començarà a quedar marró i hem d’estar atents i no perdre els nervis. Pot ser que s’enganxi una mica però no passa res.

  • Tanquem el foc i deixem reposar i anem barrejant perquè no s’enganxin massa. Quan ja estiguin fredes les posarem en un vol per poder servir.

Desitjo que les gaudiu! Bon profit!

 

 

 

 

 

Eva Olivares
Eva Cuinera