Hi ha peixos al mar?

"Hi ha peixos al mar? Un passeig submarí pel nostre litoral"

De Lluís Mercader i Bravo

Editorial Salvatella

Preu: 10 €


Lluís Mercader i Bravo (Palamós, 1962) és escafandrista, ictiòleg i doctor en Ciències Biològiques. Té nombrosos treballs i llibres publicats, ha fet múltiples tasques divulgatives i es dedica a la il·lustració de peixos.


02_hihapeixosalmar Aquesta guia serà de gran utilitat a l'hora de reconèixer els peixos que ens trobem al mar, a la peixateria, si anem a pescar...
 Sabrem els noms científics i en català de cada peix, l'entorn en el que viuen i les seves característiques, i les espècies que habiten el nostre litoral.
 Les aquarel·les que il·lustren el llibre ens ajuden a copsar les particularitats de cada peix.
 Les mides reduïdes de la guia, la fan molt pràctica per dur a la butxaca i consultar-la en qualsevol ocasió. 01_hihapeixosalmarÉs una petita guia submarina per a nens a partir de 7 anys. És molt pràctica perquè és un format butxaca que pot anar d'excursió amb vosaltres allà on aneu, ideal per les vacances. Les 142 espècies il·lustrades amb aquarel·la, han estat agrupades segons el tipus de fons en el qual se les pot trobar.

03_hihapeixosalmar

 

I atenció! Voleu descobrir quines espècies podreu descobrir amb els vostres menuts?

Els amics de BOOLINO ens han regalat un llibre per sortejar entre els nostres subscriptors: sorteig_hihapeixosalmar

  1. Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient si els menuts us acompanyen a comprar el peix al mercat i si en reconeixen algun.

El sorteig queda obert des d’avui dimecres, 27 de juliol i fins el diumenge, 31 de juliol 2016.

MOLTA SORT COLLA!!!

guanyadora_hihapeixosalmar