Cicle de tallers al Museu de l'Empordà

FAMILIART. L’artista ens ve a veure és un cicle de tallers familiars per conèixer i treballar diferents disciplines artístiques.

 

Amb el propòsit de construir un museu amb una acció educativa global i transversal s’inicia una nova proposta d’activitats dirigida al públic familiar. Què millor que fer-ho de la mà d’artistes de l’Empordà?


Dissabte 18 febrer ESCULTURA amb Eudald de Juana 
Inaugurem el cicle FAMILIART. L'artista ens ve a veure, amb la visita de l'escultor empordanès Eudald de Juana. En aquest taller, grans i petits descobrirem com és el procés creatiu d'un escultor, observarem la realitat amb mirada d'artista, experimentarem amb el fang i crearem la nostra pròpia interpretació d'una de les escultures del Museu.

Dissabte 18 març FOTOGRAFIA amb Petra Vlasman
En aquest taller, la fotògrafa i mediadora artística Petra Vlasman ens convidarà a fotografiar petits collages artístics en tres dimensions. Inspirats a partir de l'exposició de fotografies que veurem al Museu, crearem la nostra pròpia peça artística. Jugarem amb les imatges, els volums i les textures per acabar, finalment, capturant la composició amb el nostre propi mòbil o càmera digital.

Dissabte 15 abril DANSA amb Roger Fernández i Georgina Avilés, d’Agitart
Georgina Avilés i Roger Fernández, d’AGITART Coop., ens ofereixen un taller creatiu per a famílies que es nodreix de diferents disciplines com el moviment, el treball postural, la música, l’entrenament físic i l’expressió corporal. A través de diferents exercicis creatius, jocs i tasques en grup, es treballarà des de les capacitats naturals i primàries de l’individu per ajudar a reforçar les interaccions entre familiars. 
Cal portar roba còmoda.

Dissabte 20 maig PINTURA amb Laia Bedós Bonaterra
// Places exhaurides//

En aquest taller, adreçat a tota la família, descobrirem com és el procés creatiu de l'artista plàstica Laia Bedós Bonaterra, pintora ubicada a Llançà, que treballa teixint sinergies entre la pintura i l'educació emocional. La proposta pretén experimentar de forma directa amb el material pictòric i ofereix diferents dinàmiques per explorar les nostres emocions. En aquest taller, tant els infants com els adults viureu una experiència creativa que ben segur us deixarà empremta. No cal saber pintar, la Laia us guiarà de manera intuïtiva des del joc. No us ho perdeu!
Cal portar roba còmoda i que es pugui embrutar.


Per a tots els tallers heu de saber que:

EDAT Recomanat a partir dels 7 anys
HORA 17 h
PREU 5 €/infant
Places limitades. Cal reserva prèvia

Informació i reseves