Visita Museu d'Art de Girona

Girona
Activitat Individual
Accessible
Làmines temàtiques per els més menuts per recórrer el museu

El Museu d’Art de Girona (md’A) ofereix un ampli recorregut per l’art procedent de les comarques gironines, des del romànic fins l’actualitat. La visita permet la descoberta d’obres excepcionals, com els retaules del segle XIV i XV o la pintura del segle XIX, en un espai carregat d’història, l’antic Palau Episcopal, seu de la institució. 

Els més petits de la casa disposen d’un ampli ventall de làmines temàtiques que els permetran recórrer el museu tot resseguint i descobrint detalls de les obres exposades.

  • Els trobareu a l’expositor de l’entrada.
  • Servei gratuït.
  • Recomanat per a nens i nenes a partir de 4 anys. 

 
Juguem a fet i amagar amb el bestiari del museu

Un joc de realitat augmentada dissenyat per captar l’interès dels més joves. Aquesta experiència interactiva es dirigeix a nens i nenes a partir de 6 anys i els convida a explorar les obres d’art del museu d’una manera única i divertida. 

A través d’una tauleta, la lleona, un dels animals més emblemàtics del museu i de la ciutat de Girona, acompanyarà els participants en una aventura per descobrir els altres animals que s’amaguen en les peces de la col·lecció. 

Al llarg del recorregut, els menuts hauran de buscar i escanejar uns senyals situats a terra, que els permetrà revelar els animals ocults en les obres d’art de les diferents sales del museu. Una vegada localitzat l’animal, la lleona els explicarà la peça en qüestió o conceptes fonamentals de la història de l’art, enriquint així l’experiència educativa dels joves visitants. 

Aquesta activitat no només fomenta l’aprenentatge interactiu sinó que també promou una nova forma d’implicació cultural entre els infants i les obres d’art. Amb aquesta iniciativa, el Museu d’Art de Girona reafirma el seu compromís amb l’educació i la innovació, obrint noves vies per a l’apreciació de l’art i la història entre les generacions més joves.

  • Podeu demanar les tauletes amb el joc al personal de recepció.
  • Activitat autònoma gratuïta inclosa amb l’entrada del museu.
  • Recomanat per a nens i nenes a partir de 6 anys. 
Organitzador

Visita Museu d'Art de Girona

Preu activitat
Entrada museu
Edat recomanada
+4 anys
Estació/ Data
Tot l'any
Reserva