FAMILIARIA

QUÈ? Dia en familia a Empúries
QUI? Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries i la productora Pistatxo Produccions.
ON? Jaciment Arqueològic d’Empúries (L’Escala)
QUAN? Dissabte 30 de juliol de 2022
PER A QUI? Per a menuts i famílies
PREU 10 € (inclou entrada al jaciment i tot el dia de tallers i activitats) | *Els menors de 5 anys no necessiten entrada. 
COM ANAR-HI? Mira-ho
INSCRIPCIONS A TALLERS I ACTIVITATS familiaria.cat

El Familiaria torna a unir història i lleure al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries

La 7a edició del dia en família se celebrarà el 30 de juliol i proposarà activitats i tallers de recreació històrica així com l’espectacle de titelles de La Genovesa i l’actuació muscial d’en Landry


Ja podeu comprar les entrades per a la 7a edició del Familiaria, el dia en Família a Empúries. De les 10 del matí fins a les 20 h al Jaciment d’Empúries s’oferiran activitats, tallers i espectacles per a dinamitzar una descoberta familiar a l’equipament.

Després de l’èxit d’edicions anteriors, es repetiran algunes activitats com són el Taller d’Arqueologia, les visites guiades familiars, o les visites a l’espai audiovisual del Criptopòrtic. Com a novetat d’aquest any es portarà a terme un taller de gastronomia.


Al Jaciment d’Empúries s’instal·larà un campament romà de la mà del grup de reconstrucció històrica Barcino Oriens. Dins el campament els nens i nenes podran participar a tallers de pentinats i maquillatge a la manera romana, així com convertir-se en legionaris i gladiadors per un dia. També es podran veure demostracions de reconstrucció històrica relacionades amb la vida de legionaris i gladiadors romans.

També es podrà participar a tallers de ceràmica, de joies i amulets, de mòbils i de gastronomia. Per altra banda hi haurà un taller musical de percussió corporal.

El final de festa anirà a càrrec d’en Landry, que portarà al Jaciment d’Empúries el seu espectacle musical.

Aquí us podeu descarregar tot el programa d’activitats i tallers. Recordeu que hi ha alguns tallers que requereixen inscripció prèvia i tenen les places limitades.

L’entrada al Familiaria inclou la visita al Jaciment i els assistents poden entrar i sortir del recinte les vegades que vulguin per anar a la platja o visitar l’entorn. També poden gaudir de servei de restauració i begudes. A més, durant tot el dia hi haurà habilitat un espai de pícnic. 


I atenció famílies! Aquí la sorpresa! A menutsGIRONA sortegem 2 PACKS FAMILIARS DE 4 ENTRADES!!!

Sortegem 1 PACK FAMILIAR per anar al Familiaria. Voleu saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor/a tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post.

Quin taller no us voleu perdre?

I si voleu tenir doble participació, estigueu atents a l’Instagram de menutsGIRONA perquè allà sortejarem el 2n pack familiar de 4 entrades.

*Teniu temps de participar en el sorteig fins al dimarts 26 de juliol a les 12 de la nit.


 


Més informació

FAMILIARIA