Festivalot 2024

El Festivalot porta Stay Homas, Figa Flawas, Miki Nuñez i molt més per als menuts i menudes

El Festival familiar musical de referència se celebrarà a l’Auditori de Girona i Palau de Fires l’ 1 i 2 de juny

Els Atrapasomnis, Landry, La Cosina o un espectacle de El monstre de colors són altres concerts previstos a la gran festa de la música en família de Girona

 

Atenció famílies, perquè torna el Festivalot, el Festival de Música en Família de Girona.

Ja sabeu que és la cita familiar imprescindible pel que fa a la música en directe, així que correu a visitar la seva pàgina web www.festivalot.cat per trobar-hi tota la informació. L’1 i 2 de juny, l’Auditori de Girona, Parc de la Devesa i Palau de Fires s’ompliran de nou de concerts i activitats per a tota la família.

Us avancem que enguany, a l’Auditori de Girona hi faran concerts familiars Stay Homas, Figa Flawas i Miki Nuñez. També hi haurà un espectacle d’El monstre de colors. I el darrer concert que hem anunciat, el de Lildami que torna al #Festivalot2024, aquesta vegada a l'Auditori! 

Per aquests grans concerts familiars necessiteu entrada per accedir, i si hi voleu anar correu perquè ja sabeu que les entrades s’exhaureixen ràpidament! Aprofiteu els descomptes en abonaments si compreu més d’una concert del Festivalot, perquè els preus van de 4 a 15 euros.

Recordeu que tots els concerts del Festivalot són per anar-hi amb nens i nenes de totes les edats. Des dels nadons fins als infants de primària i secundària són benvinguts. Els volums estan adaptats i no passa res si els nens i nenes salten i ballen, o fins i tot si han de sortir a mig concert. Els menors de 3 anys no paguen en la majoria dels casos, però consulteu la web del Festivalot per confirmar qualsevol informació sobre les entrades.


Programació del Festivalot Festa!

Com cada any, a banda de la programació dels concerts dins l’Auditori, també hi ha una part de programació gratuïta. Enguany, com a novetat, tota aquesta activitat se centrarà dins de Palau de Fires. Aquest espai actuarà com a refugi climàtic degut a la calor que fa en aquelles dates de Festivalot.

Al Festivalot Festa podreu accedir, de manera gratuïta, a concerts com el dels Atrapasomnis, Les que faltaband, Al·lèrgiques al pol·len, La Cosina, Landry o Sara Roy, entre altres.

A resguard de la calor també hi trobareu una atractiva oferta de tallers, activitats diverses, serveis a les famílies i cultura popular.

Diverses escoles i escoles de música participaran al Festivalot 2024 amb actuacions i activitats.

Consulteu tota la programació! CONCERTS

Furgoteques

Per a totes aquelles famílies que aneu al Festivalot i us vulgueu quedar a passar el dia, al Parc de la Devesa hi trobareu una zona de furgoteques amb diferents tipus de menjar. Hi haurà taules i cadires per a la comoditat de tothom.


Festivalot Solidari

El Festivalot manté la seva vessant solidària i col·laborarà en aquesta edició amb la Fundació Albert Bosch, que té com a objectiu promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils i, en general, contribuir al benestar de les persones durant la seva vida. Podeu fer una donació en el moment de la compra d’entrades.

A més, el Festivalot organitza des de la seva primera edició, un seguit d’accions i col·laboracions amb escoles d’alta complexitat amb l’objectiu de tenir un festival obert a tots els nens i nenes i a totes les famílies.


Més informació a www.festivalot.cat