HARMONIA

EL NOU FESTIVAL DE DIA PER A PÚBLIC FAMILIAR

Dissabte, 30 de juliol · Les Planes d’Hostoles

De la mà d’ÈXITS, un dels creadors i productors del CLOWNIA, neix el Festival HARMONIA, un festival de dia, de les 11 del matí fins les 11 de la nit, 12 hores d’activitats, concerts, circ, tallers, dissenyat per a tothom, especialment per a els més joves i per a famílies de tot tipus, tradicionals, nombroses, monoparentals, homoparentals, lesboparentals, extenses, nuclears, reconstituïdes, d’acollida, adoptives… totes són benvingudes.


En el FESTIVAL HARMONIA, podreu gaudir dels millors grups catalans del moment en familia, com la SUU, BUHOS, ELS CATARRES, ARRIBAR I PLOURE i KOERS, en horaris aptes per a totes les edats, una oportunitat única i novedosa.


També podreu gaudir de tres dels millors espectacles de clowns, BUCRAA’ CIRCUS, RICKY EL PROFESOR DE TENNIS i LA CHURRY, que presenta el seu nou espectacle.

Un festival obert i sensible amb la diversitat de les persones.

Un Festival solidari, successor del projecte Inclow-me, desenvolupat dins del Clownia Festival durant les edicions de 2018 i 2019, amb l’objectiu també de facilitar el lleure als infants amb diversitat funcional i en situació econòmica desfavorida, així com a les seves famílies.

Un espai de llibertat i lleure, en harmonia, un autèntic mirall de la nostra societat on ens hi reconeixem, en l’entusiasme que genera el fet de compartir i col·laborar en l’experiència de viure, superant els obstacles i limitacions de condicions, que tots i totes tenim.

També hi haurà cercavila i tallers per a tots els gustos i edats. 


Més informació

HARMONIA