Cercar a menutsGIRONA

Col·laboradors de Menuts Girona

Dra. Mar Salvador Bosch 

Metgessa i Odontopediatra. Directora mèdica de Clínica Verna.
COMG 5971 COEC 7485

Clínica Verna és una clínica pediàtrica i de la dona, on treballem amb nous estàndards en l’atenció al pacient i en la seva interacció amb l’assistència i l’espai. 

Lifejourney® és la nostra pròpia metodologia de treball, per acompanyar i cuidar als més petits en l’inici del seu viatge, i a les famílies al llarg de la seva vida. Amb aquest projecte, transformem l’experiència abans, durant i després de les visites. 

Aportem una visió holística i actualitzada de la salut, amb la prevenció i la promoció de la salut com a base del nostre dia a dia. Aquesta manera de fer aporta una experiència completa en la salut de la dona, els infants i les famílies. 

XARXES SOCIALS I WEB 
Facebook Clínica Verna
Instagram @clinica_verna
Web clinicaverna.com 


Gisfera

Cooperativa de projectes ambientals 

Gisfera som una petita cooperativa que treballem pel medi ambient amb uns valors cooperatius i de sostenibilitat molt clars. Fem projectes per harmonitzar la relació de les persones amb la natura, minimitzar els seus impactes i afavorir els efectes positius a la natura. En l'àmbit tècnic fem restauracions de zones degradades, reintroduccions i seguiments d’espècies, desenvolupament rural i comunicació ambiental. També oferim i dissenyem activitats d’educació ambiental. Acompanyem a centres educatius, a famílies, o grups d’amics. Les nostres activitats estan plantejades per guiar-vos a descobrir i entendre, per tal de valorar i alhora estimar.

XARXES SOCIALS I WEB 
Facebook Gisfera
Instagram @gisfera
Web gisfera.com 


Txell Gelabert

Educare Club 

Pedagoga, mestra i mare de família nombrosa. Coach emocional i formadora. Entusiasta de l'educació treballa a Educare Club oferint acompanyament per a grups de famílies i/o professionals de l'educació i el lleure en aspectes significatius de l'etapa infantil i juvenil. Educant i tenint cura dels nostres podem créixer en família.

XARXES SOCIALS I WEB 
Facebook Educare Club
Instagram @educareclub
Twitter @educareclub
Web coaching-familiar.com 


 

Sandra Hurtado

Sandra Hurtado Positivament 

Professora amb més de 15 anys d’experiència a Catalunya i París,
directora adjunta d’una escola Montessori durant els dos últims anys. Mare de 3 nenes. Facilitadora Certificada en Disciplina Positiva por la Positive Discipline Association dels EEUU en Família, Aula i Organitzacions. Certificada també en Sikkhona per l’Instituto de Comunicación. Presidenta de l’Asociaciónde Disciplina Positiva España (ADPE) des de febrer de 2022. El meu primer contacte amb la Disciplina Positiva va ser al 2013, quan van néixer la meva primera filla. Des de llavors, vaig sentir la necessitat de formar-me com a mare i seguir formant-me com a docent. Des de 2018 imparteixo formacions a famílies, empreses i centres educatius amb l’alegria de poder difondre els beneficis de la Disciplina Positiva.

XARXES SOCIALS I WEB 
Facebook PositivamentSandra
Instagram @positivamentsandra
Twitter @sandrahurtadoe
Web positivamentsandra.com

 


 

Mònica

Sweethomealamama 

Soc la Mònica i és quan cuino que hi veig clar! (sobretot si és amb el davantal ben enfarinat i una bona recepta al davant).

Treballo com a responsable de comunicació en l’àmbit universitari. Tinc la sort d’estar envoltada de coneixement des d’una vessant creativa i això m’ha portat a realitzar el grau en Mestra en Educació Infantil, perquè m’apassiona la creativitat innata dels infants!

Des del meu compte d’Instagram (i ara també aquí) us proposo receptes senzilles, però també de creatives, explicades pas a pas, i alguna coseta més. Som-hi!

XARXES SOCIALS I WEB 
Instagram @sweethomealamama

 


Míriam Asturias

A Joc Lent 

Som una botiga online de joguines amb valor afegit i llibreria infantil, amb un Click and Collect a Celrà. Tot l’equip d’ A Joc Lent treballem en la recerca constant de joguines que acompanyin el desenvolupament de l’infant, que promoguin la imaginació i la seva creativitat. El nostre compromís amb el medi ambient ens fa apostar per un consum responsable, per això prioritzem les joguines que més ens representen: lliures de substàncies tòxiques, fetes amb materials ecològics i compromeses amb l’entorn.

XARXES SOCIALS I WEB 
Facebook A Joc Lent
Instagram @ajoclent
Web ajoclent.com

 


Laura Catalán González

Logopeda 

Enamorada de la maternitat i del món de l’alimentació, acompanyo a les famílies durant la lactància i l’alimentació complementaria. El meu propòsit és que les famílies gaudeixin del procés i que l’alimentació sempre sigui segura, sense episodis d’asfíxia ni aspiracions, i eficaç, que el bebé guanyi pes.
En constant formació per poder oferir el millor servei i especialitzada en bebés prematurs, síndrome de Down i en fissura labiopalatina.
Actualment només ofereixo servei online, ja que em trobo viatjant pel món indefinidament amb la meva família nombrosa.

XARXES SOCIALS I WEB 
Instagram lauracatalan_logopeda
Instagram @lauraysusviajes
Web lauracatalanlogopeda.com