LA CASACA DEL CAPITÀ

El Castell d’Hostalric estrena “La Casaca del Capità”, una visita teatralitzada familiar que combina cultura, història i teatre.

Participeu en una agradable i divertida visita teatralitzada familiar que us permetrà  descobrir la veritable identitat dels personatges, qui son i què amaguen, conèixer el monument i saber més sobre la història d’Hostalric.


La trama de la visita us transportarà a un dels episodis històrics més àlgids que van tenir lloc a la vila d’Hostalric i a la resta de Catalunya:  la Guerra del Francès.

Els protagonistes de la història són la Clara de la Malla i mossèn Andreu, que coincideixen al Castell d’Hostalric amb una casaca militar i una enigmàtica part d’una carta. El misteri està servit!

“… i el meu final veritable no quedarà escrit enlloc, tot el que us expliquin serà…”, 

Famílies, si voleu conèixer el motiu que ha portat als personatges a trobar-se, quin és el secret de la carta, resoldre’n l’entrellat i saber el final de la història, la Clara i mossèn Andreu us esperen al Castell d’Hostalric.

Misteri, tendresa, humor i història conflueixen per donar a conèixer d’una forma molt entretinguda i familiar el patrimoni monumental d’Hostalric.

HORARIS 

  • OCTUBRE – NOVEMBRE I DESEMBRE DE 2022: 1r, 2n i 3r diumenge de mes a les 11.30 h
  • Tarifa general: 10€
  • Tarifa reduïda: 6€ (infants de 7 a 12 anys, carnet jove i pensionistes)
  • Entrada gratuïta: menors de 6 anys
  • Punt de trobada: Punt d’Informació del Castell.

Les visites teatralitzades es realitzen en català.