la petiTA TEMPORADA ALTA

la petiTA és una nova iniciativa per als més menuts. Tota una jornada de diversió sense parar d’espectacles familiars, música, dansa, circ i teatre.

El Pot Petit es posen el vestit brillant d’amfitrions per donar la benvinguda a grans i petits que s’acostin a la Fira de Girona per gaudir d’aquesta nova iniciativa que Temporada Alta ha creat només per als menuts.

Vuit hores ininterrompudes de música, dansa, circ, teatre i camps de joc amb la participació de companyies catalanes, l’Estat espanyol i fins i tot internacionals, com els britànics Hands Down Circus. Una mostra de l’excel·lent salut de les arts escèniques dedicades a fer gaudir a les criatures. Artistes com Brodas Bros, Cia. Estampades, Campi Qui Pugui, El Pájaro Jocs, la Black Music Big Band, Dj Xerramequ, Tombs Creatius, Vaivén Circo o Xirriquiteula Teatre. Una nova oferta del festival que complementa les seves habituals propostes familiars.

Obriu bé els ulls i les orelles i deixeu-vos emportar per la màgia d’un munt d’artistes que faran que passeu un dia inoblidable. Música, dansa, circ, acrobàcies, espectacles itinerants, instal·lacions participatives, activitats per nadons i moltes altres sorpreses! 


Lloc FIRA DE GIRONA 

Diumenge 1 d'octubre

d’11 h a 19 h

Preu 25 € / Forfet familiar (4 entrades: 2 adults + 2 menuts) 80 €*

*Els infants menors d'1 any no necessiten pagar entrada per accedir a la petitTA


Espectacles 

El Pot Petit i la Black Music Big Band  Festa Animal
Brodas Bros Hipstory
Vaivén Circo Esencial
Hands Down Circus Tape That!
Campi Qui Pugui Rats!
Xirriquiteula Girafes
Cia. Estampades
Tombs Creatius Colors de Monstre  i  L’estrany viatge del Senyor Tonet
El Pájaro Jocs Sonarium, el viatge dels sentits
Marc Serrats DJ Xerramequ


Vine a viure la petiTA!