LE PETIT TRUFFAUT

Grans animacions pel públic més exigent! 

Del 9 d’octubre al 18 de desembre tornen les sessions familiars, torna Le Petit Truffaut!


Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats a trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se a ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.


Aquesta temporada podreu gaudir amb les següents produccions:

DÚNIA I ALTRES CONTES DEL MÓN 

La Dúnia és una nena de sis anys a la que li agrada molt jugar, aprendre i descobrir noves històries.Viu amb els seus avis a fiAlep, fins que un dia es veuen obligats a deixar el seu país per culpa de la guerra. Tots junts iniciaran una gran aventura a la recerca d’una nova llar. 

Edat recomanada +6 anys

Passes diumenges 9/10, 16/10 i 23/10 


LA BARCA DEL VENT  

A través del programa de curtmetratges La barca del vent entonem un cant a la diversitat estètica a la vegada que viatgem a diferents paisatges físics i emocionals que ens fan apreciar la grandesa de la natura i la necessitat de viure-hi en concòrdia.

Edat recomanada +6 anys 

Passes diumenges 30/10, 06/11 i 13/11


EL NEN DOFÍ 

Uns dofins rescaten un nen que troben al mar i el crien com un més de la seva família. Viu una vida sense preocupacions sota les onades, fins que un malvat monstre pren el poder sobre el món submarí. El nen és bandejat a terra ferma, on el bondadós capità Murvarid ho acull. Amb l’ajuda del capità i del seu amic dofí Bola de Neu, buscarà el misteri del seu veritable origen.

Edat recomanada +6 anys 

Passes diumenges 27/11 i 04/12


EL SUPERCUC 

Supercuc és súper llarg i súper fort, té habilitats sorprenents i serà capaç d’ajudar aranyes i gripaus a sortir de les pitjors de les situacions. Però qui el rescatarà quan sigui capturat pel malvat llangardaix?

Edat recomanada +3 anys

Passes diumenges 11/12 i 18/12  


Totes les sessions a les 12 del migdia.

Troba tota la informació a: https://cinematruffaut.girona.cat/