SOLFEJANT

Solfejant és un cicle de música en directe a la fresca que té lloc els dijous d’estiu.

Enguany els concerts es traslladen a l’Espai Can Parera, a les 22 h. Es tracta d’un cicle de música que va començar el 2003 i que es dirigeix a tots els públics.


Tutti Veus es dirigeix Rumb a la rumba. Un espectacle dinàmic, animat i divertit, pensat per fer gaudir a gent de tots els públics.

Menors de 14 anys gratuït


La Ludwig Band és el segon millor grup d’Espolla (Alt Empordà), nascut a finals del 2017. Sona folk pedant, cançons de pastorets i s’escolten heptasíl·labs que parlen de la vida i rimes assonants. Temes quotidians amb girs inesperats i secrets que amaguen les lletres.

Menors de 14 anys gratuït


L’espectacle més personal i femení de Les Anxovetes. Un espectacle, (d)ones, més íntim i recollit, de caràcter genuïnament mediterrani, compost majoritàriament per temes propis creats i cantats en clau de dona.

En aquest nou treball, prenen el gènere tradicional de l’havanera com a punt de partida per anar molt més enllà, i fins i tot allunyar-se’n, oferint un espectacle que reforça, revisa i amplia el repertori de cançons marineres i combina cançons pròpies i inèdites amb cançons populars, totes elles lligades amb un fil conductor que explica històries del mar amb veu de dona.

Menors de 14 anys gratuït


També actuen:

21 de juliol: CHICUELO TRIO
28 de juliol: LES SOMMELIERS  –  Per dins i per fora

+informació a:
Centre Cultural Sala Galà
C. Molí, 9 | 17244 Cassà de la Selva
Tel. 972 46 28 20 | info@salagala.cat

 

Més informació

SOLFEJANT