Torna el cinema familiar al Cinema Truffaut

Grans animacions pel públic més exigent! 

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats a trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.
Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se a ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

La programació es va iniciar el diumenge 17 de setembre amb l'estrena de L'incident alienígena del Petit Alan, recomanada a partir dels 5 anys, i que es podrà tornar a veure el diumenge 24 de setembre. La pel·lícula és una adaptació del llibre infantil Lille Allan escrit per l’autora i dramaturga Line Knutzon i per l’actor i còmic Peter Frödin, que es va publicar el 2013.
L’incident alienígena del Petit Alan és una història sobre com superar els canvis dràstics i sobre la importància de les amistats diferents que apareixen en el moment adequat, quan ens han arrencat les nostres arrels, quan trobem a faltar la nostra mare i quan el nostre món sembla que està cap per avall. Aquesta és una història sobre el valor d’expressar com ens sentim, perquè la sinceritat sempre permet avançar i arribar més lluny

Els diumenges 1, 8 i 15 d'octubre podrem gaudir de El osset Boom, especialment recomanada per a la infància, apta per a tots els públics. El Max, un lladre de primera, roba un robí màgic que té el poder de canviar el món i, també, de donar vida a tots aquells que no tenen cor: les joguines. Per poder treure’l del país, el Max amaga la relíquia dins un osset de peluix anomenat Boom, el qual és molt popular entre els nens.

Els diumenges 22 i 29 d'octubre, i el diumenge 5 de novembre podrem gaudir del duo nominat a l'Óscar Ernest i Célestine que torna per a una nova i emocionant aventura, El viatge d'Ernest i Célestine, que els porta a l'exòtica terra de Gibberitia. Una història poètica i commovedora sobre l'amistat i la música que captivarà a nens i adults per igual. 

Més información i venda d’entrades