Marroc

Marroc de la mà de Local Market, un espai que també forma part del DIRECTORI de menutsGIRONA, i aquests dies també se suma, a través de les xarxes, a fer-nos més dolces les setmanes de confinament. 


 

Aquests tallers pensats pels més petits amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys, els serviran per iniciar-se a la cuina i ajudar-los a ser més autònoms i independents.

 

La tria, la manipulació i la preparació dels aliments, és un procés d’aprenentatge important en el qual els nens aniran adquirint hàbits saludables alhora que més seguretat en la gestió de la seva alimentació.

 


 

Descripció

 

Volem que els nens obrin les seves ments a nous sabors, olors i que viatgin a través de la gastronomia a terres llunyanes tastant ingredients diferents als nostres; espècies, herbes aromàtiques i maneres de cuinar que faran que vulguin seguir experimentant i tastant. En aquesta ocasió el nostre viatge ens portarà a Marroc, un país exòtic, amb grans cels estrellats i oasis enmig del desert. Una cuina intensa de sabors on coneixen molt bé les espècies i les utilitzen com a ingredients bàsics amb els fruits secs i les fruites deshidratades.

 

Aprendrem a situar Marroc en el mapa, els explicarem alguns detalls de la seva història i com ha afectat la seva gastronomia. Un país ple de constrastos, també en les seves receptes on dolços i salats conviuen i ens sorprenent amb tocs especiats.

 

No us podem prometre una catifa voladora… ja ens agradaria!!! Però si us prometem que gaudireu molt cuinant amb nosaltres.

 

 

 

 

 

 

 

 

Què inclou

 

 

 

  • En aquest taller cuinarem 3 receptes conjuntament amb vosaltres de manera virtual.
  • Assessorament virtual per part del xef.
  • Torn de preguntes als vostres dubtes.
  • Se us enviaran les receptes completes al vostre mail perque les pogueu practicar a casa.

 

+INFO

 

  • Un cop feta la reserva us farem arribar una llista amb els ingredients que necessitem.
  • També us farem arribar un llistat amb tots els utensilis que necessitem.
  • El que si és imprescindible és un davantal per tots els petits xef.
  • Ens conectarem a través de la plataforma online ZOOM; us farem arribar el link de la reunió el dia abans.

 

 


 

I atenció! A menutsGIRONA sortegem 2 tickets pel taller online!

 

menutsGIRONA sortegem 2 tickets entre tots els nostres subscriptors. Ets subscriptor? Tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post…

 

Quin és el plat exòtic que embogeix al vostre menut/da?

 

* Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 7 de maig a les 12 del migdia.