Aquesta tardor, Llançà en família

Perquè la Costa Brava segueix viva la resta de l'any, per poder-la gaudir en família, a Llançà han programat 14 activitats gratuïtes pels mesos de tardor.  

L’Ajuntament de Llançà ha programat un seguit d’activitats molt relacionades amb activitats per realitzar en família els caps de setmana. Seguint el model d’activitats del llançàsummer2017 es proposa des de visites guiades familiars, culturals i de natura, a sortides i altres activitats culturals molt interessants i en la seva majoria, gratuïtes.

Les famílies podran descobrir els paratges més emblemàtics de Llançà i els seus voltants a través de les ja consolidades visites guiades familiars: Els ulls de la sirena L’essència de Cap de Ras  El Tresor del Pirata Tort  Els Tresors del Mar  Animals i animalons de l’Albera  Un Passeig en família pel Camí de Ronda Podran descobrir el Llançà Medieval amb el Monjo Crispí en el Marc de les Jornades Europees de Patrimoni, “Llançà i el Parc Natural del Cap de Creus” i “La porta d’entrada al Cap de Creus” segons els artistes Gimeno, Terruella i Martínez Lozano a través del Museu de l’Aquarel·la de Llançà. També s'oferiran propostes com: Ioga en família Anellament d’Ocells Visita a les Vinyes del Celler HugasdeBatlle en trenet Llançà & búnquers El pròxim mes de novembre s’oferirà, cada dissabte, una sortida de senderisme familiar per descobrir totes les rutes locals de senderisme del municipi. En aquest sentit es proposen sortides per conèixer els entorns de Llançà on hi predominen els principals senders de l’Espai Natural de l’Albera i del Parc Natural de Cap de Creus. Diferents allotjaments del municipi, ofereixen durant aquests mesos preus especials pels visitants del municipi perquè puguin passar el cap de setmana a Llançà duent a terme totes aquestes activitats. Trobareu més informació en el següent enllaç: VINE A LLANÇÀ!